Camping De Bron

Camping De Bron lag vroeger achter het café zoals op deze foto’s duidelijk is te zien. De Stoepertweg liep toen langs de voorkant van het café.

Camping De Bron aan de Stoepertweg lag tot aan de gemeentelijke herindeling in 1982 op het grondgebied van twee gemeenten. Het cafe lag op Hulsbergs grondgebied en de camping op het grondgebied van Valkenburg. Een extra grenscorrectie kwam er aan te pas om zowel camping als cafe op Valkenburgs grondgebied te situeren.

In de jaren 70 van de vorige eeuw werd niet alleen de camping verlegd. Ook werd de exploitatie helemaal anders aangepakt. Tot aan de verplaatsing stond Camping De Bron bekend als jongerencamping. In de nieuwe aanpak werd het een familiecamping.

Klik op de foto voor een vergroting.
Met de zoekopdracht Camping De Bron komt u meer te weten over deze familiecamping.