Putweg 18 20 22

Putweg 18, 20 en 22 in het gehucht Kleingenhout vormden samen een hoeve om een gesloten binnenplaats met aan straat links een puntgevel en rechts een in- en uitgezwenkte topgevel, beiden van mergel en met elkaar verbonden door  een mergelstenen frontmuur. De bekroning van de topgevel is verdwenen en in baksteen aangevuld. De rechtergeveltop is in twee geledingen verdeeld door een horizontale lijst met twee lussen in het midden en hier tussen in bevindt zich een steen met: 1759 HH omgeven door ranken en twee uilegaten. In de door een geprofileerde lijst afgedekte frontmuur een ellipsboogpoort. In deze boerderij bevinden zich momenteel 3 woningen. Putweg 18 vormde het oorspronkelijke woongedeelte van de hoeve. Putweg 22 was vroeger schuurgedeelte van de boerderij.

Klik op de foto voor een vergroting.