11 km: Arensgenhout – Vink

Via Kleingenhout, Schimmerterveld, Aalbeek, Helle, Op Gen Brant, Terstraten en Vink.

Vanaf Wethouder Daamenplein Ravensboschstraat huisnummers volgen van hoog naar laag, aan de Diepestraat linksaf, 2e weg rechts (Boscherweg), 1e veldweg linksaf (Pieter Habetsweg), Provincialeweg oversteken, ga links en meteen rechts de veldweg in (Scherpenbekerweg). Dan 1e weg rechts Hassdallerweg. Loop richting Aalbeek. Maar niet Aalbeek inlopen. Op de bocht links (doodlopende weg) in. Laat huis rechtsligging. Vervolg de weg via Omloopad. Aan einde pad rechtsaf. Op de scherpe bocht naar recht rechtdoor Hellegats volgen. Dit paadje loopt parallel aan Helle. Aan einde paadje gaan wij links en meteen rechts Branterweg in richting Terstraten-Nuth. Terstraten inlopen. Dan 1e rechts Drieschenweg. Deze helemaal uitlopen en dan rechtsaf Bergerweg. Wij steken het kruispunt over en vervolgen de oververharde Bergerweg. Voorbij de molen op de Valkenburgerweg rechtsaf. Deze oversteken en dan 1e weg links. De Kampkensweg en meteen links de Stokskensweg inlopen. Op kruispunt rechtsaf en dan 2e links. Het Bos links en Vink rechts. Halverwege, terhoogte van boerderijen Vink, die u in de verte ziet liggen, rechtsaf het paadje volgen tot aan de boerderijen. Voorbij de boerderijen links en achter de garage rechtsaf. Paadje wordt veldweg. Deze bochtig weg blijven volgen tot op eerste kruispunt. Op kruising rechtsaf de Felisgats in. Op de grote weg in Aalbeek linksaf en dan de tweede weg (veldweg Aalbekderdel) inlopen. Aan einde linksaf en meteen rechts de Ravensboschstraat in. Einde wandeling